Els municipis gironins ja escalfen motors per col·laborar amb La Marató de TV3 d'aquest any. Així, algunes localitats de la demarcació han anunciat les activitats que han programat amb l'objectiu de recollir diners per a la investigació de les malalties a les quals està dedicada l'edició d'enguany: l'ictus, les lesions medul·lars i les lesions cerebrals traumàtiques.

Un exemple és Pals, que es torna a sumar un any més al projecte amb l'organització de la tradicional quina solidària aquest dissabte 10 de desembre, que organitza l'associació Obrim el Centre Cívic del municipi. D'aquesta manera, el poliesportiu de Pals acollirà dissabte, a partir de les 18.00 h, la tradicional quina solidària, que és una de les activitats de La Marató que més diners recapta. Aquesta quina solidària compta amb la col·laboració del teixit comercial i empresarial local, a més de l'estret suport de l'Ajuntament.

Així mateix, un altre dels municipis gironins amb activitats per La Marató de TV3 és Camprodon. D'una banda, el dissabte 17 de novembre, a la sala d'actes de l'Ajuntament, es presentarà el llibre Si no hi ha demà. De l'altra, el diumenge 25 de desembre es farà la representació teatral dels Pastorets al Casal Camprodoní i un euro de cada entrada es dedicarà, de forma directa, al projecte solidari.