L'Organització Nacional de Cecs (ONCE) ha repartit 200.000 euros repartits en 8 cupons de 25.000 euros cadascun del cuponazo sortejat el divendres 9 de desembre. El premi va ser repartit pel venedor Fernando Martos Vegas. És el responsable d'una ruta de venda que va d'Olot a les Planes d'Hostoles.

Segons ha explicat Fernando Martos, ven els números per les places i els carrers dels Hostalets d'en Bas, Sant Esteve d'en Bas, Sant Feliu de Pallerols i les Planes. Martos entra a la seu de la Cooperativa de la Vall d'en Bas, a restaurants i als bars més concorreguts. També ven cupons durant el mercat del dissabte a la plaça de Sant Feliu de Pallerols. Ha assenyalat que la major part dels seus clients són gent treballadora.

Enguany, l'ONCE ha repartit més de 47 milions en premis a Catalunya. L'1 de gener va donar 5.600.000 euros en premis a Santa Bàrbara, Tarragona i Sabadell. El divendres 4 de març, va donar un cuponazo premiat amb 9 milions a Sabadell. El premi extraordinari va deixar 1 milió a Terrassa i 1 a Vilanova i la Geltrú. En el que va d'any ha repartit 102 cupons amb 30.000 ? cadascun.