Un caçador de Ribes de Freser de 61 anys que ahir havia anat a caçar amb la colla a Campelles va acabar ferit després que un senglar l´ataqués i l´arrossegués uns metres.

L´home, Valentí Masmitjà, es trobava en plena batuda pels volts de dos quarts d´onze del matí. El senglar va anar a amagar-se en unes bardisses quan el van disparar.

El caçador es va separar del grup per apropar-se a les bardisses i cobrar la peça, que havia quedat acorralada, però el senglar només havia resultat ferit i quan el caçador es va posar a la seva zona el va envestir, i el va ferir a les dues cames arrossegant-lo uns metres.

El caçador va tenir temps a cridar auxili per l´emissora de ràdio i la resta de companys van poder arribar al lloc ràpidament per disparar i abatre l'animal.

La mateixa colla va avisar el Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM), que immediatament va mobilitzar un helicòpter per rescatar el caçador i traslladar-lo a l´hospital Josep Trueta de Girona. Una de les ferides que li havia provocat l´animal va passar prop de l´artèria femoral. No obstant això, va entrar a l´hospital com a ferit menys greu.