Tres ferits de gravetat aquest és el balanç d´un accident de trànsit que es va produir ahir al matí a la N-260a al seu pas per Olot.En el sinistre viari s´hi van veure implicats dos cotxes. Els Mossos estan investigant les causes dels fets.

L´accident va tenir lloc al quilòmetre 86 de la N-260, situat a l´entrada d´un dels polígons de la ciutat, pels volts de les deu del matí.Un Toyota i un Dacia Sandero amb un total de quatre ocupants van col·lidir per causes que es desconeixen. A dins de cada vehicle hi anaven dues persones. Dels quatre implicats, el passatger davanter del Dacia Sandero va quedar ferit menys greu i presentava una possible fractura de fèmur. L´home de 68 anys va ser traslladat en ambulància del SEM al Trueta.

Per altra banda, el conductor va resultar il·lès. Els altres implicats en el xoc, els dos ocupants del Toyota, van resultar ferits de menys gravetat, segons el SEM. Es tracta d´un jove 29 anys i una dona de 62 anys. Ambdós van ser derivats en ambulància a l´hospital d´Olot.

I a la c-260 a Fortià, una persona va resultat ferida lleu en bolcar amb el cotxe a primera hora del matí.