La investigació en el cas del tràfic de 20 quilos d'haixix que la policia va avortar a Banyoles es troba oberta. Els Mossos d'Esquadra de la comissaria local es troben al càrrec del cas i busquen més implicats. El dia dels fets, la tarda de Sant Esteve, la Policia Local i els Mossos van aconseguir detenir quatre persones. Però sospiten que hi hauria més gent que va participar de l'intercanvi, entre altres.

A més dels 20 quilos de droga comissats, van comissar fins a 18.125 euros en bitllets. Els detinguts són quatre joves d'entre 23 a 30 anys. Tots compten amb antecedents policials i un d'ells és veí de la mateixa ciutat de Banyoles. Es tracta de dos homes de nacionalitat marroquina i els dos altres, anaven indocumentats. De fet, se'n desconeix el veïnatge de tots excepte, el de la capital del Pla de l'Estany.

Els quatre traficants van quedar detinguts per un delicte contra la seguretat pública i ahir estava pendent que passessin tots a disposició del jutjat de guàrdia de Girona. En tancar l'edició, encara es desconeixia la resolució judicial.

Els fets cal recordar que es remunten a la tarda de Sant Esteve. Quan la Policia Local de Banyoles va veure quelcom sospitós en un carrer de la localitat. Van sospitar que hi havia quelcom il·legal i van alertar els Mossos. Cap a les tres de la tarda, els agents de la Policia Local es van apropar als vehicles per identificar els seus ocupants perquè sospitaven de tràfic de drogues.

Van fugir alguns vehicles en veure els policies però van poder interceptar almenys un dels vehicles amb l'ajuda dels Mossos d'Esquadra. La sorpresa va venir quan van trobar-hi fins a 20 quilos d'haixix, així com més de 18.000 euros en efectiu. Van detenir quatre persones i els van comissar els telèfons mòbils que portaven a sobre. La investigació segueix oberta.