Els serveis d´emergències, ahir, entre les 2 i 3/4 de 3 de la tarda, van treballar en la recuperació del cos un veí de Badalona que estava en avís de desaparició des del dia 7 de desembre. Això no obstant, la seva família ja l´havia trobat a faltar 7 dies abans.

En la recuperació va intervenir una unitat de muntanya dels Mossos d´Esquadra, el Grup de Rescats de Muntanya dels Bombers i un helicòpter dels bombers.

La cerca va quedar activada a partir de l´advertiment d´uns veïns d´un cotxe de marca Peugeot aparcat davant d´una botiga de la travessa de la N-260 pel poble. El cotxe estava situat pocs metres abans de l´entrada al nucli antic pel carrer Nou.

Els veïns van advertir que feia tres setmanes que el cotxe estava abandonat i van decidir donar l´avís als Mossos d´Esquadra.

L´operatiu de rescat format per Mossos d´Esquadra,Bombers i Servei d´Emergències Mèdiques es va establir a l´antiga fàbrica d´Hicasa a l´entrada del poble.

Des d´aquest lloc, van coordinar les accions, en les quals va participar un helicòpter dels Bombers. L´operatiu va culminar amb la troballa del cos del desaparegut just sota de la plaça del Cingle.

Es tracta d´una plaça del nucli antic que queda sobre la cinglera. Un cop el difunt va ser identificat va ser traslladat a la funerària.