Temperatures mínimes sota zero arreu de la demarcació de Girona. L'excepció és al Pla de l'Estany, on segons dades del Meteocat, el termòmetre s'ha quedat frenat als zero graus a la seva capital. Banyoles.

A punts de la Costa Brava fins i tot hi ha hagut registres negatius. Per exemple a Sant Pere Pescador hi ha hagut una mínima de -2,3. A les zones d'interior i al Pirineu peró és on la fred s'ha fet notar més.

A Das, a la zona de l'aeròdrom s'ha registrat una mínima de 12,4 graus sota zero. I segons el Meteocat, aquesta estació meteorològica és la cinquena matinada consecutiva que té una temperatura per sota dels 10 graus negatius.

A altres punts de la demarcació les temperatures mínimes han voltat entre els 2 i els 5 graus sota zero. A Girona ciutat hi ha hagut una mínima de 4,3 graus sota zero; a Fornells de la Selva una de 4,5 graus negatius i a Vilobí d'Onyar, el mercuri només s'ha enfilat fins al 4,8 graus negatius.

La previsió apunta que de cara a demà, segons el Meteocat, és que entri la tramuntana en punts de la demarcació i que les mínimes siguin semblants. Tot i això com està previst per avui, hi haurà inversió tèrmica matinal i nocturna i glaçades febles a zones de l'interior que, en el cas del Pirineu i Prepirineu, seran moderades. La temperatura màxima serà semblant o lleugerament més alta.