Narcís Anglada Borrell, el veí de Bordils que va morir dissabte a Queralbs mentre feia excursionisme, va caure per un desnivell quan anava a ajudar un dels seus vuit companys. Així ho ha explicat la seva filla, que ha indicat que el finat, de 57 anys, feia una travessa al pic de l'Infern amb el grup excursionista Cent Peus, de Banyoles, amb qui solia sortir a la muntanya. Va ser en el moment del descens quan es va produir el fatal accident.

Segons ha relatat, el company d'Anglada va relliscar i es va precipitar per un desnivell d'uns vint metres. Segons ha explicat la filla, els seus companys suposen que va intentar anar a ajudar l'excursionista baixant des d'on era ell. Hauria estat en aquest moment quan Anglada s'hauria entrebancat i hauria caigut per una canal d'uns 200 o 300 metres, plena de pedres i amb un desnivell molt pronunciat.

Al lloc de l'accident, del qual es va rebre l'avís poc abans de dos quarts de dues del migdia de dissabte, es van desplaçar els efectius del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) amb l'helicòpter i una dotació terrestre de suport dels Bombers. Els efectius van fer l'evacuació del ferit fins a Camprodon, on hi havia l'helicòpter medicalitzat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Un cop allà, el personal mèdic del SEM va confirmar finalment la seva mort. Els Mossos d'Esquadra van enviar quatre patrulles al lloc dels fets i es van fer càrrec de les tasques judicials.

Narcís Anglada estava casat amb Maria Teresa de Puig i tenia dues filles, de 22 i 19 anys. Era nascut a Vilert (Pla de l'Estany), però vivia des de feia molts anys al municipi de Bordils i era tot un expert en muntanyisme. De fet, era membre del grup excursionista de Bordils des de feia molt de temps.