n Una empresa amb seu a Mont-ras especialitzada en material escolar, Factis, va encarregar una tasca de manipulació al Centre Ocupacional que Mifas té a Riudellots de la Selva i que ha anat a càrrec dels seus usuaris, tots ells amb discapacitat física.

Mifas va informar que es tracta d'una tasca integrada dins del servei de Teràpia Ocupacional del centre en la qual les persones usuàries completen els estoigs de diferents models amb material escolar; que incorporava llapis, goma, maquineta, bolígrafs, regles o tisores, ceres o retoladors, entre d'altres -segons va detallar l'associació dedicada al col·lectiu de persones amb discapacitat física a través del seu web.

Cada usuari del centre ocupacional de Riudellots de la Selva hi ha participat amb la tasca més adequada a la seva capacitat, ja sigui omplint l'estoig amb el material o desembossant, embossant, fent l'embalatge de caixes, entre d'altres. Un treball en equip que finalitza amb un manipulat de qualitat. Mifas va agrair la confiança de Factis.