Ensurt de matinada en un pis de Ripoll.

Pels volts d'un quart de dues de la matinada, els Bombers han rebut l'avís que hi havia un incendi en un pis de Ripoll.

S'han mobilitzat amb una dotació i ràpidament han pogut apagar les flames.

Al pis hi havia una dona que sortosament no ha resultat ferida.

El que ha cremat però és el matalàs d'una habitació i la causa, l'estora elèctrica que tenia endollada.

En les tasques d'emergències també hi ha participat el SEM i la Policia Local. Aquests darrers, segons fonts dels Bombers, han ofert allotjament alternatiu a la dona després del foc però ella l'ha declinat.

Es dóna el cas que els Bombers han hagut de fer fins a 14 serveis per incendis d'habitatge o edificis durant aquesta nit a tot Catalunya.

A la demarcació de Girona, ahir a la nit també van haver de fer dues sortides més.

Crema l'aire condicionat d'unes oficines de Girona

La primera pels volts de tres quarts de nou al carrer Migdia de Girona. Els van avisar que hi havia fum en un pati però al final, van veure que el què cremava era quelcom d'unes oficines d'una gestoria.

Ràpidament la Policia Municipal de Girona, Bombers i SEM van traslladar-se al lloc. Es van desallotjar la quinzena de veïns del bloc de pisos.

Finalment, va cremar un aparell d'aire condicionat de les oficines. A tres quarts de deu de la nit, el servei es va donar per acabar i els veïns van poder tornar a casa seva.

Aquella mateixa hora, els Bombers van haver d'anar també fins a Madremanya. Els inquilins del Mas Ripoll van alertar que tenien un foc casa.

Quan hi van arribar van comprovar que la família s'havia auto evacuat i que el que cremava eren unes restes vegetals del pati. En poca estona, ho van tenir apagat.