Tres incendis en una sola nit a Girona, Ripoll i Madremanya. Els Bombers van apagar els focs i sortosament en cap d'ells hi va haver ferits. Es dóna el cas que els Bombers van haver de fer fins a 14 serveis per incendis d'habitatges o edificis durant la nit de dijous a tot Catalunya.

L'últim va tenir lloc a Ripoll, quan, pels volts d'un quart de dues de la matinada d'ahir, els Bombers van rebret l'avís que hi havia un incendi en un pis de la ciutat. Es van mobilitzar amb una dotació i ràpidament van poder apagar les flames.

Al pis hi havia una dona que sortosament no ha resultat ferida.

El que va cremar però és el matalàs d'una habitació i la causa, l'estora elèctrica que tenia endollada. En les tasques d'emergències també hi van participar el SEM i la Policia Local. Aquests darrers, segons fonts dels Bombers, van oferir allotjament alternatiu a la dona després del foc però ella el va declinar.

A la demarcació de Girona, també van haver de fer dues sortides més. La primera pels volts de tres quarts de nou al carrer Migdia de Girona. Els van avisar que hi havia fum en un pati però al final van veure que el què cremava era quelcom d'unes oficines d'una gestoria.

Ràpidament la Policia Municipal de Girona, Bombers i SEM van traslladar-se al lloc. Es van desallotjar la quinzena de veïns del bloc de pisos, segons van informar els Bombers.

Finalment, va cremar un aparell d'aire condicionat de les oficines. A tres quarts de deu de la nit, el servei es va donar per acabat i els veïns van poder tornar a casa seva.

Aquella mateixa hora, els Bombers van haver d'anar també fins a Madremanya. Els inquilins del Mas Ripoll van alertar que tenien un foc casa.

Quan hi van arribar van comprovar que la família era fora de la casa i que el que cremava eren unes restes vegetals del pati. En poca estona, ho van tenir apagat.