La plataforma Casa Nostra Casa Vostra, creada per defensar els drets de les persones refugiades, busca voluntaris a les comarques de Girona per una jornada de mobilització a tot Catalunya que realitzarà el diumenge 5 de febrer. Un dels seus objectius és recollir signatures que donin suport al seu manifest.

Els responsables de la campa-nya van informar que una vintena de grups territorials estan coordinant activitats en nombroses poblacions del territori amb l'objectiu de fer conscienciació social i mobilització ciutadana.

La jornada s'ha denominat «La gran recollida de signatures», perquè la seva missió principal és fer créixer el nombre de firmes del manifest de la campanya. Fins ara, més de 40.000 persones hi han donat suport. Es farà una setmana abans del «Gran concert per a les persones refugiades», que serà l'11 de febrer al Palau Sant Jordi, i 15 dies abans de la manifestació «Volem acollir», que es farà el dissabte 18 de febrer a les 4 de la tarda entre les places Urquinaona i del Mar de Barcelona.

Els gironins interessats a sumar-se a l'acció del proper 5 de febrer es poden posar en contacte amb Casa Nostra Casa Vostra a través del seu correu electrònic (info@casanostracasavostra.cat) i els facilitarà material de campanya, suport logístic i eines de difusió.