Més de 200 empleats de CaixaBanc de les comarques gironines s'havien inscrit fins ahir per participar en algunes de les 155 activitats programades a la demarcació dintre de la Setmana Social de l'entitats.

Aquestes activitats es duran a terme en 35 entitats socials gironines, entre les quals hi ha la Fundació Privada Astres, l'Associació Casal Infants per a l'Acció Social als Barris, la Fundació Privada Ramon Noguera, el Consorci Sant Gregori, la Creu Roja, el Consorci de Benestar Social del Ripollès, Càritas Diocesana de Girona, la Fundació Privada MAP, el Consorci d'Acció Social de la Garrotxa o la Fundació Privada Escola Sant Vicenç de Paul, entre d'altres.

La Setmana Social es realitza entre avui i el proper 19 de febrer a tot l'Estat. Durant aquests nou dies, un de cada tres empleats de CaixaBank, la Fundació Bancària La Caixa i CriteriaCaixa participaran, de forma voluntària, en algunes de les més de 5.000 activitats que prop de 1.500 entitats socials han posat a la seva disposició en totes les províncies. Durant tota la Setmana Social, les persones implicades podran seguir el seu desenvolupament i publicar informació i fotos amb el hashtag #SerVoluntarioSuma.

Treball amb diferets col·lectius

De les 5.000 activitats proposades a l'Estat, destaquen les que tenen com a finalitat el suport a persones amb problemes de salut o amb discapacitat (35%); que contribueixen a la lluita contra la pobresa (23%); activitats lúdiques per a nens i persones grans (20%); contra l'exclusió social dels immigrants (10%); impuls a la cultura i educació (6%); foment de la inserció laboral (3%); i activitats relacionades amb la ciència, el medi ambient i la recerca (3%).

Tots els empleats que hagin participat a la Setmana Social, així com els membres de l'Associació de Voluntaris de La Caixa, podran sumar-se a la Trobada del Voluntari que se celebrarà el 10 de març a 12 ciutats simultàniament, impulsat per la Fundació Bancària La Caixa i CaixaBank.