Els Mossos d'Esquadra estan investigant un fet que va succeir el dijous a la nit i que va culminar divendres al migdia. Es tracta d'un assalt que va patir un home a qui, segons va relatar als Mossos i va avançar la Cadena SER, van lligar, robar i van abandonar en aquest estat a dins del seu vehicle tot terreny.

Va estar durant 16 hores en aquesta situació, fins que un veí que passava per la zona de l'àrea de servei Califòrnia, al vial de servei de la Nacional II a Fornells, el va trobar i el va alliberar. Va ser aquest testimoni que a la una i deu de la tarda de divendres va alertar els Mossos, segons van confirmar fonts del cos policial, que s'havia trobat un home lligat de mans i peus i emmordassat.

La víctima no va patir ferides fruit de l'assalt tot i que el SEM el va atendre.

Des de llavors, els agents busquen els presumptes autors de l'assalt, que segons la víctima, es van fer passar per falsos policies.

La víctima és un ciutadà xinès a qui un altre vehicle va fer aturar quan estava entrant a la Nacional II procedent de la variant de Girona i venia de Figueres. A Fornells de la Selva, un vehicle amb tres homes a dins li va fer llums perquè s'aturés i ell va fer-los cas. Segons va descriure la víctima, els tres homes es van identificar com a policies i, tot seguit, el van lligar de mans i peus i li van tapar la boca. Abans, però, va ajudar la víctima i per treure-la va trencar el vidre del vehicle.

Quan els Mossos van arribar-hi, la vícitma va explicar-los que li havien robat 120.000, segons va informar la Cadena SER, que duia dins d'una bossa. El SEM li va fer un reconeixement mèdic perquè l'home s'havia passat prop de 16 hores a dins del tot terreny.