Amb la càrrega mal estibada, set persones a dins i una televisió de 50 polzades a l'interior, així és com anava un vehicle per l'autopista.

Els Mossos de l´Àrea Regional de Trànsit de Girona han denunciat el conductor.

El xofer, de nacionalitat francesa, va resultar denunciat com a presumpte autor de dues infraccions administratives, una per circular amb una mala estiba de la càrrega i l´altra per excedir del màxim de passatgers.

Els fets es remunten a divendres al matí, quan a l'altura del punt quilomètric 69 de l´autopista AP-7, en sentit sud, a Aiguaviva, una patrulla de trànsit va interceptar un turisme que circulava amb un excés de pes evident.

Els agents van aturar el cotxe i van comprovar que hi viatjaven set persones, tres adults i quatre menors, quan només en podia portar cinc.

Tot seguit van comprovar que, a més de la càrrega, a dins de l´habitacle transportaven una televisió de plasma de 50 polzades, subjectada amb cordes i cintes, cosa que suposava un greu risc pels ocupants.

Per aquest motiu, els agents van immobilitzar el vehicle i van denunciar el conductor per una mala estiba de la càrrega i per excedir el màxim de passatgers.

Després de repartir la càrrega i els passatgers en un altre vehicle, aquestes persones van continuar la marxa de manera correcta.