L'Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols considera que el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa no promociona de la mateixa manera la part occidental del parc que l'oriental. És a dir, Sant Feliu de Pallerols no té la mateixa promoció que Santa Pau, Sant Joan les Fonts i Castellfollit de la Roca.

L'alcalde de Sant Feliu de Pallerols, Joan Casas (Demòcrates de Catalunya), argumenta que els fets li fan creure en la minorització de Sant Feliu de Pallerols respecte a les altres localitats del parc.

Els fets són el tancament el 2012 del punt d'informació del Parc del costat de la via verda, la recent negativa a posar un cartell anunciador de Sant Feliu de Pallerols a la sortida dels túnels de Sant Esteve d'en Bas i sobretot el fet que les oficines de turisme informin poc dels atractius de Sant Feliu respecte a les altres localitats inserides dins del Parc.

Casas explica que l'entrada de Sant Feliu de Pallerols al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa va ser una iniciativa seva. Ha recordat: «Va ser el primer que vaig fer quan vaig entrar a l'alcaldia fa 18 anys».

Llavors, el 1999, el van dur de visita a un parc de les Illes Balears, perquè veiés el funcionament d'un parc natural i els avantatges que comportava als pobles que en formaven part.

L'alcalde de Sant Feliu de Pallerols ha explicat que tot el terme de Sant Feliu està inserit dins del Parc Natural. Es tracta d'un terme de 35 quilòmetres quadrats amb molts atractius naturals. Hi ha una fageda molt gran a la muntanya de la Salut i 5 volcans. Són el de Fontpobra, el de la Tuta, el de can Tià, el de Sant Marc i el de Puiroig.

L'alcalde ha explicat que no té reunions periòdiques amb el Parc Natural de fa temps, perquè no li solen donar resultats.

També ha recordat que quan van començar les limitacions econòmiques, Sant Feliu de Pallerols va ser per on van començar i ha fet referència a l'oficina d'informació, que del 2009 al 2012 va ser gestionada pel Parc i ara la porta l'Ajuntament.