Els Mossos d'Esquadra de Trànsit de Sant Feliu de Guíxols van detenir el dissabte passat un home de 27 anys d'edat, nacionalitat marroquina i veí de Castell- Platja d'Aro com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir temeràriament i un altre delicte contra la salut pública per tràfic de drogues ja que, després d'evadir-se d'un control policial, va tirar per la finestra del vehicle 51 grams de cocaïna en estat pur.

Els Mossos han informat que els fets van passar en un control que les patrulles de trànsit havien establert a la GI-667, al punt quilomètric 0,3, dins del terme municipal de Calonge. Pels volts d'un quart de cinc de la tarda, els agents van detectar un turisme que s'aproximava al control i el seu conductor, en veure'l, va fer un canvi de sentit, va fugir en direcció cap a Calonge i va tirar un objecte per la finestra.

Els mossos del control van seguir el vehicle i van indicar al conductor que s'aturés, però no va fer cas de les indicacions i va començar a circular de forma temerària per la carretera GIV-6612, posant en perill la resta d'usuaris de la via, han precisat les fonts policials.

Els mossos van aconseguir aturar el conductor escàpol a l'interior de la població de Calonge, mentre una altra patrulla comprovava que l'objecte que el conductor havia tirat per la finestra era un paquest amb 51 grams de cocaïna en estat pur.

Per aquest motiu, els agents van detenir el conductor del turisme com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues; i un altre delicte contra la seguretat viària per conduir temeràriament.

El detingut, que no tenia antecedents, va passar el dilluns a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual el va deixar en llibertat amb càrrecs.