Roses, Sant Feliu de Guíxols, l´Escala, Sant Antoni de Calonge, Blanes, Llançà, Arbúcies i Llers han estat alguns dels molts municipis gironins on milers de persones han sortit al carrer per celebrar els Carnavals. Desfilades, balls i àpats han omplert l'agenda del cap de setmana. La festa encara continua avui i demà en algunes poblacions.

Multitudinària cercavila a l'Escala

Rua de comparses i carroses de Palamós

{C}

Comparses i balls a Blanes

Les carrosses i comparses van prendre ahir els carrers de Blanes. Després d´una exitosa jornada dissabte -plena de música, entreteniment i gresca- la festa va posar el seu punt final ahir, amb una desfilada pels carrers del municipi.

1500 participants i 40 carrosses a Sant Antoni

Un total de 40 carrosses i comparses van omplir la multitudinària rua de Carnaval de Sant Antoni de Calonge amb 1500 persones que van desfilar des de la plaça Catalunya i que va seguir el recorregut habitual pel carrer Sant Antoni.

Entre les anècdotes de la rua, la Colla Els Xatos de Sant Antoni, disfressats de mexicans, van voler retre homenatge a Artur Mundet Carbó, fill predilecte de Sant Antoni, empresari i filàntrop, que va deixar el seu poble natal i va fer fortuna a Mèxic, fent-se una fotografia a l´escultura commemorativa de la plaça de la Llibertat de Sant Antoni.

Carnaval de Platja d'Aro

Carnaval de La Jonquera

Capmany es prepara per al Ranxo

Capmany ha celebrat aquest cap de setmana els primers actes del Carnaval que finalitzarà demà amb el tradicional Ranxo. Una concentració de disfresses i una arrossada popular van servir per donar el tret de sortida a la disbauxa. Els veïns es bolcaran demà en recollir i cuinar el Ranxo.