Les comarques gironines van tancar ahir l´últim cap de setmana de Carnaval d´aquest 2017. Així com dissabte va ser el torn de ciutats com Olot o la Bisbal, ahir en van agafar el relleu Calonge, Llagostera, el Port de la Selva i Riudellots, entre d´altres.

A Calonge, van participar en la desfilada unes 2.500 persones repartides en 52 carrosses i comparses. La desfilada va començar a les quatre de la tarda i va recórrer la carretera de la Bisbal i l´avinguda Sant Jordi. La rua es va allargar fins a les nou del vespre i va comptar amb la participació de colles de Calonge, Palamós, Vall-llobrega, Platja d´Aro, Castell d´Aro, Santa Cristina, Sant Feliu de Guíxols, Palafrugell, la Bisbal i Sant Climent de Peralta. La localitat baixempordanesa posarà demà punt i final al Carnaval amb l´enterrament de la Sardina.

El Port de la Selva, per la seva banda, va iniciar el Carnaval el dissabte amb una rua de tarda i un show de versions de la Banda Neon al Moll, seguits d´una rua de nit i concert d´Hotel Cochambre i música disco. La cloenda de la festa va ser ahir amb xocolata desfeta i animació musical a càrrec del grup Xiula.

A Riudellots de la Selva, al voltant de 200 persones de diverses colles i comparses del poble i de municipis veïns van participar a la rua del dissabte, organitzada per segon any consecutiu per l´Ajuntament de Riudellots de la Selva, l´AMPA de l´escola i la Comissió de Festes.

Finalment, a Llagostera, es va organitzar el Ball de Carnaval al Casino del poble, que enguany va comptar amb l´actuació de Leo i Rosamari.