Protecció Civil de la Generalitat ha fet entrega de felicitacions a tres Associacions de Voluntaris de Protecció Civil (AVPC) de les comarques de Girona pels seus mèrits i trajectòria professional. En concret hi ha l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Figueres, en reconeixement a la seva col·laboració a les xarxes socials i la difusió dels avisos i alertes de la DGPC (Direcció General de Protecció Civil); l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de la Bisbal d'Empordà per la seva col·laboració en el control d'accessos durant l'incendi forestal de Torroella de Montgrí en coordinació amb la DGPC i l'AVPC de Ripoll, en reconeixement a la seva participació en l'organització de l'acte del Dia del Voluntariat de Protecció Civil 2017 que es va celebrar dissabte.

Durant aquesta diada, també es va lliurar el certificat de la inscripció al registre especial de Protecció Civil del Departament d'Interior l'any 2016 a cinc AVPC de Girona: Vilablareix, Begur, Salt , Porqueres i Pals.

Deu anys a la Protecció Civil

D'altra banda, també es va entregar menció honorífica a 6 associacions de voluntaris de la demarcació de Girona, que enguany fa 10 anys que estan inscrites al registre especial de Protecció Civil del Departament d'Interior. Aquestes són: l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Lloret de Mar, l'AVPC de l'Escala, l'AVPC Castell -Platja d'Aro i S'Agaró, l'AVPC Ripoll AVPC Campdevànol i l'AVPC Breda.