Ryanair mantindrà 9 rutes operatives a l'aeroport de Girona la temporada d'hivern 2017: Cagliari, a l'illa italiana de Sardenya, i Orodea, a Romania, són els dos nous destins que s'incorporen a la graella hivernal de la companyia aèria de baix cost irlandesa, implantada a l'aeroport de Girona-Costa Brava des de l'any 2002. Per "celebrar" la presentació de la nova temporada d'hivern, Ryanair posa a la venda, avui mateix, bitllets a les ciutats europees on viatja a 9,99 euros, ha avançat el responsable de Vendes i Màrqueting a Espanya i Portugal de la firma, José Espartero.

A banda de Cagliari i Orodea, passat l'estiu Ryanair continuarà oferint vols a Pisa (Itàlia); Bratislava (Eslovàquia); Frankfurt i Baden-Baden (Alemanya); Eindhoven (Països Baixos); Cracòvia (Polònia) i Rabat (Marroc). En total, a passat el mes de setembre, la línia aèria oferirà 27 vols regulars, amb l'objectiu d'assolir els 1,4 milions de passatgers al cap de l'any, uns 100.000 més que el 2016, segons els pronòstics d'Espartero.

En aquest context, Ryanair manté la política d'oferir preus competitius: en aquest sentit, el descens del preu del petroli, combinat amb l'abaratiment de les taxes aeroportuàries anunciades pel Govern espanyol recentment, fan viable aquesta estratègia. Segons Espartero, la tarifa mitjana que paguen els usuaris per volar amb Ryanair se situa en els 46 euros per trajecte. La companyia compta amb reduir paulatinament aquest preu.