Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres passat, 15 de març, a Salt dos homes de 27 anys, nacionalitat marroquina i sense domicili conegut, com a presumptes autors d'un robatori amb violència i intimidació a Castellfollit de la Roca. Els fets es remunten a la matinada del 12 de gener, quan dos assaltants van lligar i colpejar un veí d'aquest municipi que es disposava a marxar de casa seva i li van sostreure el rellotge, diners en efectiu i pertinences personals.

Arran d'aquests fets, la policia catalana va posar en marxa una investigació que ha permès detenir els dos lladres i identificar dos homes més investigats com a cooperadors necessaris per perpetrar el robatori. Els arrestats, que tenen antecedents, han passat aquest divendres a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

Arran els fets, els agents de la Unitat d'Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona van iniciar la investigació per tal de poder determinar qui o quins podrien ser els autors dels fets. La investigació va donar els seus fruits el 15 de març amb la detenció dels dos autors materials dels fets a la localitat de Salt.

Els investigadors també van poder identificar les altres dues persones que havien facilitat la informació per poder perpetrar l'assalt i els va prendre declaració en qualitat d'investigats.