Els Mossos d'Esquadra van detenir, dimecres a Salt, dos homes de 27 anys, de nacionalitat marroquina i sense domicili conegut, com a presumptes autors d'un robatori amb violència i intimidació interior de domicili.

El 12 de gener, els agents de la comissaria d'Olot van saber que s'havia produït un robatori amb violència i intimidació en un domicili de la localitat de Castellfollit de la Roca. Concretament, al voltant de dos quarts de 7 del matí, dos individus havien assaltat el propietari d'un habitatge quan aquest es disposava a marxar de casa seva.

Els assaltants van amenaçar i intimidar a l'home en una habitació que hi havia en el mateix garatge, a més de colpejar-lo i sostreure-li el rellotge, diners i pertinences personals. Els mossos també van concloure que l'assalt s'hauria produït gràcies a l'ajuda, la infraestructura i informació facilitada per altres persones.

Arran els fets, la Unitat d'Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona van iniciar la investigació per tal de poder determinar qui o quins podrien ser els autors dels fets. La investigació va donar els seus fruits dimecres, amb la detenció dels dos autors materials dels fets a Salt; ahir van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Els investigadors també van identificar dues persones que havien facilitat la informació per perpetrar el fet.