La cuina vegana i macrobiòtica, al Mercat del Lleó

18.03.2017 | 23:49
La cuina vegana i macrobiòtica, al Mercat del Lleó

unes 25 persones van participar ahir en un curs per aprendre la base de la cuina macrobiòtica i com fer una cuina vegana sense patir carències o falta de nutrients. El taller va incloure la preparació de diferents receptes, entre les quals hamburgueses d'amarants i xampinyons, Kimpira de pastanaga i porro o massa de cigrons, entre altres. L'activitat es va realitzar a l'Aula Gastrònomica del Mercat de Lleó de Girona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Comarques

Denuncien una infestació de paneroles a l´antiga subdelegació de l´Estat

Denuncien una infestació de paneroles a l´antiga subdelegació de l´Estat

El sindicat CSIF presenta una denúncia a Inspecció de Treball i un escrit per tal que els...

Un corriment de terres a Vilademuls, nou contratemps per desdoblar l´N-II

Un corriment de terres a Vilademuls, nou contratemps per desdoblar l´N-II

Un corriment de terres al tram de desdoblament de la carretera N-II al seu pas pel municipi de...

Les taxes aeroportuàries frenen l´impuls de Girona com a quarta pista del Prat

Les taxes aeroportuàries frenen l´impuls de Girona com a quarta pista del Prat

L'estudi encarregat per l'Ajuntament gironí conclou que volar a Vilobí d'Onyar només és un 47 per...

L´Ajuntament de Llagostera comença a gestionar un habitatge d´emergència social

L´Ajuntament de Llagostera comença a gestionar un habitatge d´emergència social

L'Ajuntament de Llagostera i l'Agència de l'Habitatge de Catalunya han signat un conveni...

Treballadors de la UCI Pediàtrica del Trueta alerten que encara és insuficient

Treballadors de la UCI Pediàtrica del Trueta alerten que encara és insuficient

?El personal denuncia que falten llits per evitar trasllats a Barcelona, monitors i més material

Enllaços recomanats: Premis cinema