La cuina vegana i macrobiòtica, al Mercat del Lleó

18.03.2017 | 23:49
La cuina vegana i macrobiòtica, al Mercat del Lleó

unes 25 persones van participar ahir en un curs per aprendre la base de la cuina macrobiòtica i com fer una cuina vegana sense patir carències o falta de nutrients. El taller va incloure la preparació de diferents receptes, entre les quals hamburgueses d'amarants i xampinyons, Kimpira de pastanaga i porro o massa de cigrons, entre altres. L'activitat es va realitzar a l'Aula Gastrònomica del Mercat de Lleó de Girona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Comarques

Busquen una dona de Cervià desapareguda al Pla de l´Estany

Busquen una dona de Cervià desapareguda al Pla de l´Estany

La dona va ser vista per darrer cop ahir al matí a Camós quan anava a mercat a Banyoles

L´Oncobike reunirà uns 300 ciclistes en 51 equips

L´Oncobike reunirà uns 300 ciclistes en 51 equips

La segona edició de la prova solidària recaptarà uns 25.000 euros per a millorar un dels...

Simulacre d´incendi al parc hospitalari de Salt

Simulacre d´incendi al parc hospitalari de Salt

Es van evacuar unes 35 persones entre professionals i persones ingressades, moltes amb mobilitat...

Jornada sobre la responsabilitat social en salut

Jornada sobre la responsabilitat social en salut

Més de 150 infermeres d'arreu de catalunya es van reuinir ahir a Girona en la jornada «Salut,...

Les comarques gironines commemoren avui el Dia Mundial del Càncer de Mama

Les comarques gironines commemoren avui el Dia Mundial del Càncer de Mama

El gran llaç rosa humà de l'Oncolliga, conferències i multitud d'activitats arreu del territori...

Declaració d'Independència

 
Consultori

Puigdemont al Parlament

Carles Puigdemont pot declarar la independència aquesta tarda però no ha aclarit si serà simbòlica o efectiva - El Govern espanyol, amb el suport del PSOE i Cs, diu que està disposat a prendre «les mesures que calguin» per evitar que tiri endavant


Enllaços recomanats: Premis cinema