L´Institut d´Assistència Sanitària (IAS) durà a terme demà una jornada de portes per a futurs residents. Serà a partir de la 1 del migdia a la sala d´actes de l´hospital Santa Caterina de Salt i se´ls oferirà informació de la formació que es fa a la institució, que forma especialistes en psiquiatria (MIR), psicologia clínica (PIR), infermeria especialitzada en salut mental (IIR), llevadores (LLIR) i metges de família (MFiC) en rotació hospitalària.

L´oferta docent de l´IAS per a aquest curs 2017-2018 és de 13 places: tres de psiquiatria, un de psicologia clínica, dos d´infermeria en salut mental, dos de llevadores i cinc de metges de família en rotació a l´hospital Santa Caterina.

L´IAS disposa de dues unitats docents multiprofessionals per a la formació d´especialistes.

L´ IAS està acreditat com a Unitat Docent Multiprofessional de Salut Mental i Unitat Docent Multiprofessional d´Obstetrícia i Ginecologia. L´any 1996, la Xarxa de Salut Mental va ser acreditada pel Ministeri d´Educació i Ciència per a la formació d´especialitats en Psiquiatria, l´any 1998 per a la formació de Psicòlegs Clínics i l´any 2000, per a la formació en Infermeria en Salut Mental.

L´any 2007, Santa Caterina va rebre els primers residents per impartir l´especialitat de llevadores, que depenien d´una Unitat Docent única per a tota Catalunya. El 2009 es va obtenir l´acreditació hospitalària per a la formació de residents, que des d´aleshores forma una promoció cada any de Metges de Família en rotació hospitalària i l´any 2014 el Ministeri va acreditar la Unitat Docent Multiprofessional d´Obstetrícia i Ginecologia.

Des que els diferents dispositius han estat acreditats, s´han format a l´IAS més de 170 residents.