Un apostador va segellar una travessa premiada amb 7.455 euros a la loteria El Fesol d'Or del carrer Sant Rafel d'Olot. L'afortunat va encertar 13 resultats i com que era una aposta múltiple també va fer 4 encerts de 12.

L'encertant va endevinar quasi tots els resultats de la jornada del diumenge, dia 26 de març. Segons el responsable del Fesol d'Or, Alfredo Alfaro, es tractava d'endevinar els resultats de partits de la Segona Divisió de lligues estrangeres.

La complicació va ser que no hi hagués la participació de les jornades normals presentades sobre la base de partits de Primera Divisió. Els equips de Primera Divisió són considerats més previsibles per les penyes de travesses i els jugadors individuals. Amb menys participació, els premis van ser més petits. Segons el responsable de la loteria, en una jornada normal l'encertant del tretze i els quatre dotzes s'hauria endut uns 12.000 euros.

Les travesses

L'administrador, Alfredo Alfaro, ha explicat que les travesses de futbol ja no són les reines de les apostes. El motiu -segons ell- són les apostes esportives que es poden fer a través d'internet. I el fet que els responsables de la lliga de futbol ja no concentrin els partits entre les 17 hores i les 20 hores dels diumenges a la tarda com en l'època daurada de les travesses.