Sant Feliu de Pallerols acollirà experts en agricultura ecològica en un intercanvi d'experiències de nivell Europeu. La Diputació de Girona ha atorgat un ajut econòmic a l'Ajuntament de Sant Feliu per tirar endavant una idea que suposarà la posada en servei dels horts d'en Solé. Es tracta d'unes 5 hectàrees situades a la falda de la muntanya de la Salut.

Els terrenys havien estat venuts a bon preu per un propietari als veïns del poble, perquè els conreessin en forma d'horts. A partir de la dècada dels seixanta, els van deixar de conrear i el terreny es van convertir en una zona d'arbusts i d'herba.

Fa pocs anys, l'Ajuntament va decidir recuperar els terrenys i convertir-los en horts d'agricultura ecològica. El primer que va fer va ser localitzar els darrers propietaris i demanar-los la cessió dels horts. Segons ha explicat l'alcalde, Joan Casas, ara la major part de les parcel·les ja estan cedides i només falta acabar d'adjudicar-les a nous hortolans.

L'alcalde ha explicat que el camp de treball d'agricultura ecològica serà una trobada que servirà per dinamitzar el projecte. Segons ell, durant aproximadament un mes experts en agricultura ecològica s'allotjaran a la localitat i en localitats veïnes.