Un home de 42 anys va morir ahir a dos quarts de cinc de la tarda a causa d´un accident mortal a l´empresa ascensors Serra d´Olot. Era veí de Sant Vicenç de Castellet (Bages).

La víctima treballava en el condicionament del sostre de la nau industrial situada al Polígon de les Mates. El treballador pertanyia a una empresa subcontractada que feia feines de manteniment.

L´home hauria trepitjat una claraboia que hauria cedit al seu pes i hauria caigut des d´una altura d´entre 8 i 10 metres. Fins al lloc dels fets s´hi van desplaçar 2 ambulàncies d´emergències mèdiques, 2 cotxes de bombers de la Generalitat i dos cotxes patrulla dels Mossos d´Esquadra.

Els serveis d´emergències van rebre l´avís a les 15.23 hores i de seguida van estar al lloc de l´accident. Durant una bona estona els metges del servei d´emergències van fer el que van poder.

Els mossos van posar els fets en coneixement del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia i del Departament d´Empresa i Coneixement, d´acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.