Música Renaldo & Clara al Yeah!

Els lleidatans Renaldo & Clara visiten aquest divendres la ciutat de Girona per presentar-hi en directe «Els afores», un àlbum de pop lluminós que s´escapa de la boira característica de les terres de ponent. Un cop finalitzi l´actuació, que s´emmarca dins el festival Strenes, la música seguirà sonant de la mà de Dj Radio Beat.

«You say tomato» a Salt

Joan Negrié i Anna Moliner es posen en la pell de Santi i Rosó, una parella d´artistes que porten més d´una dècada visquent junts. «You say Tomato» esdevé una reflexió desacomplexada sobre el sentit de l´art i la felicitat en les relacions de parella, i sobre com els somnis s´evaporen amb el pas del anys.

Cuina de l´arròs de Pals

Des d´aquest dissabte dia 1, un total de disset restaurants de la vila de Pals ofereixen un menú basat en l´arròs de Pals a la cassola com a plat principal acompanyat d´entrants i postres segons l´estil de cada establiment, en el marc de la XXIV Promoció Gastronòmica Pals i la Cuina de l'arròs.

«Mos maiorum» a Salt

«Mos Maiorum» reflexiona és un espectacle de teatre documental basat en la tècnica del Verbatim, on a través d'entrevistes i gravacions sonores es crea una dramatúrgia que els intèrprets reprodueixen fidelment. El tema tractat és el de la immigració, les fronteres i les morts que dia rere dia es produeixen en aigües del Mediterrani.

Jornades de recreació històrica a Arbúcies

Les Jornades del Combat d´Arbúcies arriben a la seva quarta edició per continuar recordant la victòria contra l´exèrcit Borbó del 14 de gener de 1714. La festa compta amb diverses recreacions d´aquells fets, un mercat de productes artesans, jornada gastronòmica o un concurs d´habilitats amb armes.

El jazz de Christian Scott a Banyoles

Protagonista el 2006, en paraules de Billboard, del debut «més important que ha vist el jazz en la darrera dècada», Christian Scott s´ha convertit en un dels grans trompetistes de l´escena nord-americana i un dels compositors amb més traça a l´hora de conjugar jazz amb músiques com el hip hop o el rock.

Llagostera romana

Llagostera viatja aquest diumenge a la Roma imperial amb la X edició del Mercat Romà. Un esdeveniment que convida tothom a endinsar-se en la història, mitjançant un ampli programa que inclou espectacles familiars, desfilada de manaies, mercat artesà, música en directe i exhibicions de gladiadors, entre altres.

Concert de la GIOrquestra a Olot

L´orquestra simfònica de Girona, dirigida per Marcel Sabaté, presenta una proposta farcida de virtuosisme, passió i noves melodies, que combina la música orquestral amb el discurs de dos solistes de luxe: Christopher Duigan, el compositor i pianista amb més prestigi de Sud-àfrica, i el saxofonista David Salleras.

La 22a Fira de l´Embotit de Bescanó

La 22a Fira de l´Embotit se celebra diumenge a Bescanó, amb una àmplia oferta d´activitats i amb un mercat de productes artesans. Al llarg del dia també es desenvoluparan activitats paral·leles com música en directe, trobada de puntaires, demostracions, tasts, castells i la trobada d´intercanvi de plaques de cava.

Fira de les 40 hores de Ripoll

Al llarg d'avui i demà, al passeig de Sant Joan, passeig del mestre Guich, places de l´Escorxador, la Lira, Sant Eudald, Gran, Clavé, Tomàs Raguer, Llibertat, carrer Jacint Verdaguer i passeig del Ter, fira multisectorial de les 40 hores amb parades comercials, d´artsania i de diversos sectors.