Enxampat conduint a 229 quilòmetres per hora a l´AP-7, quan el límit de velocitat a l´autopista és de 120 km/h. Això van detectar uns agents dels Mossos d´Esquadra de l´Àrea Regional de Trànsit de Girona, que van acabar denunciant penalment el passat 1 d´abril un home, de 40 anys i veí de Centelles, com a presumpte autor d´un delicte contra la seguretat viària per conduir amb una velocitat penalment punible.

Segons va informar ahir la policia catalana, els fets van passar el mateix dissabte 1 d´abril, en un control de velocitat que una patrulla de trànsit havia establert al quilòmetre 50 de l´autopista AP-7, dins del terme municipal de Sant Julià de Ramis. D´aquesta manera, quan passaven un parell de minuts de tres quarts de nou del vespre, els agents dels Mossos van detectar un turisme que circulava a 229 quilòmetres per hora, en un tram limitat a 120 km/h.

Per tant, atès que el conductor va sobrepassar en 109 quilòmetres per hora el límit de velocitat permès a l´autopista, els agents del cos dels Mossos van instruir diligències penals a la persona que portava el vehicle, com a presumpte autor d´un delicte contra la seguretat viària. En conseqüència, els agents van citar l´esmentat conductor amb la finalitat que es presenti a declarar davant del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Girona.