Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Llagostera han detingut tres homes d'entre 32 i 39 anys i veïns de Sant Feliu de Guíxols per un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric. Tenien més de 500 plantes de marihuana en un domicili d'aquest municipi del Gironès i havien punxat il·legalment la llum per valor de més de 5.000 euros. La detenció va ser el 5 d'abril. Els agents dels dos cossos es disposaven a entrar i escorcollar el domicili amb el consentiment d'un dels inquilins, quan va arribar un turisme. El conductor, en veure el dispositiu, va accelerar bruscament per escapar però els mossos el van interceptar. A dins del vehicle hi anaven dos homes, que la policia investigava pel possible delicte contra la salut pública i van quedar detinguts així com també la persona que hi havia dins de l'habitatge en el moment del registre.

Quan els policies van entrar a dins del domicili, van trobar-hi una plantació de marihuana amb més de 500 plantes en diferents estadis de creixement. També hi havia tots els estris necessaris per tenir cura de les plantes en condicions òptimes. Per tot plegat, els agents també van detenir la persona que vivia en el domicili.

Els detinguts, d'entre 32 i 39 anys, tenen antecedents i són veïns de Sant Feliu de Guíxols. Dos d'ells són de nacionalitat espanyola i l'altre, portuguesa. Després de declarar en dependències policials van quedar en llibertat i a l'espera de ser citats pel jutjat encarregat d´instruir el cas. Se'ls acusa d'un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric. Segons la policia, estaven connectats a la xarxa general de forma il·legal i el frau seria d'uns 5.000 euros.