Van veure la policia quan anava cap a una casa de la urbanització de Font Bona de Llagostera i, en adonar-se que els agents es disposaven a entrar-hi, van fugir. Els Mossos i la Policia Local de Llagostera, però, els van detenir. Els fets van succeir dimecres quan la policia va decidir fer una entrada en un domicili on creien que hi havia una plantació de marihuana. En total tenien més de 500 plantes i la llum estava punxada. Es calcula que haurien defraudat més de 5.000 euros a la companyia elèctrica.

Van detenir tres homes d'entre 32 i 39 anys, dos d'ells de nacionalitat espanyola i l'altre portuguesa, veïns de Sant Feliu de Guíxols, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i un de defraudació de fluid elèctric. Les detencions són fruit d'una investigació que van iniciar els Mossos després de tenir coneixement que en un domicili de Llagostera hi hauria un cultiu de marihuana.

El 5 d'abril, mossos d'investigació juntament amb efectius de la Policia Local de Llagostera van escorcollar la casa. Quan els agents es disposaven a realitzar l'entrada al lloc hi va arribar un turisme. Inicialment, el conductor semblava tenir intenció d'aturar-se però en veure el dispositiu policial va accelerar bruscament i va intentar marxar. Els Mossos el van interceptar i aturar. A l'interior hi anaven dos homes que també estaven sent investigats pel presumpte delicte contra la salut pública i van quedar detinguts.

Plantació de més de 500 plantes

Quan els policies van entrar dins el domicili hi van trobar una plantació de marihuana amb més de 500 plantes en diferents estadis de creixement. També hi havia tots els estris necessaris per tenir cura de les plantes en condicions òptimes. Davant les evidències, també es va detenir la persona que vivia en el domicili.

Els detinguts, tots ells amb antecedents, van quedar en llibertat després de declarar en dependències policials, a l'espera de ser citats pel jutjat encarregat d'instruir el cas.