L´Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha anunciat que el proper dimecres, dia 12 d´abril, a la tarda obrirà el pont del Salt al Trànsit, en ambdues direccions. Quedarà pendent el voral pel pas de vianants, el qual no està acabat perquè l´empresa Fecsa ENDESA ha de treure les torres i així fer possible la canalització i el soterrament de la línia elèctrica. La previsió és que la instal·lació de la línia elèctrica suposi talls puntuals d´un carril, però sense tapar el pas pel pont.

Les obres de millora del pont del Salt hauran tingut una durada de 10 setmanes. Es tracta del temps que ja van anunciar a primers de febrer quan van començar i van tapar el pas pel pont. Han estat 10 setmanes sense pluges en dies laborals, en els quals els veïns han hagut d´adoptar una ruta alternativa força més llarga per anar a Olot en cotxe.

L´actuació ha consistit en l´ampliació del tauler del pont anterior per fer-lo més ample i amb voral pel pas de vianants i bicicletes. També han millorat la corba de la carretera per tal d´augmentar la seguretat. Les obres han tingut un cost aproximat de 890.000 €.