L'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses en el seu darrer ple va aprovar modificar la partida d'inversions del 2017. Segons va explicar l'alcalde Ramón Roqué al ple, la suma de les inversions puja fins a 844.296 euros. L'aprovació va tirar endavant amb els vots de l'equip de govern de MES, l'abstenció d'ERC i del PDeCAT.

Les inversions més altes són l'ampliació del sector de l'ermita de Sant Antoni amb 130.000 euros, l'ampliació de l'aparcament de can Crehuet amb 110.000 euros i la supressió de barreres arquitectòniques amb 53.409 euros.

També hi ha 50.000 euros per preparar l'arribada de la fibra òptica i la restauració de l'entorn de l'absis del monestir amb 50.000 euros.

Cotxe de la Policia Municipal

Sergi Albrich (ERC) va assenyalar que a la llista trobava a faltar una partida per la compra d'un vehicle per a la policia. Va dir: «Entenem que el cotxe ha fet figa i la policia ja no el té i ha d'anar amb moto i ens preguntem si hi haurà vehicle o no hi haurà vehicle, perquè entenem que la policia ha d'anar amb cotxe».

La portaveu del PdeCAT, Concepció Formatger, va exposar al ple que els veïns deien que els policies municipals havien d'anar en moto, perquè l'Ajuntament no podia pagar un cotxe.

L'alcalde va respondre que la compra del cotxe no està al quadre, perquè la faran amb modalitats financeres de rendint i que la moto va ser una ocasió.