Incendi a la maquinària en una fàbrica de filatures de les Preses

Els Bombers també treballen en un incendi en un habitatge d'Ordis, on crema la xemeneia malmet un sostre

02.05.2017 | 09:32

Els Bombers de la Generalitat van treballar diumenge al vespre en l'incendi d'una maquinària a una fàbrica de filatures de les Preses. El foc es va produir a una indústria situada a la carretera de Sant Miquel del Corb. Fins allà s'hi van desplaçar nou vehicles dels Bombers, després de rebre l'avís d'incendi al voltant de dos quarts de nou del vespre. Les flames es van originar en una màquina aspiradora que absorbeix el borrissol que es genera quan es produeixen els teixits.

La causa del foc va ser que la borra –que hi havia a l'interior de la màquina aspiradora– va començar a cremar. Llavors, els treballadors van tirar aigua per apagar les flames. Quan els Bombers van arribar a la fàbrica, es van dedicar a sufocar l'incendi. Els efectius van acabar d'extingir el foc que encara cremava i van buidar la borra que hi havia tant a la màquina com al seu tub d'aspiració. Al cap d'una hora i 30 minuts d'intervenir en l'extinció d'aquest incendi, els Bombers van donar per finalitzada l'actuació.

En paral·lel, els Bombers també van treballar diumenge al vespre en un altre foc en un habitatge d'Ordis. En aquest cas, els efectius del cos d'emergències van rebre l'avís quan passaven uns minuts de les nou del vespre. Tres dotacions dels Bombers es van desplaçar fins al carrer de la Vila del municipi, on havia cremat la xemeneia d'una casa. Tot i que el foc de la xemeneia estava ben apagat, els efectius van acabar d'extingir l'incendi. Les flames van malmetre el sostre de les golfes de l'habitatge. També van cremar l'aïllant de suro que hi havia al voltant del sostre. Després de tres hores, els Bombers van donar per finalitzada l'actuació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema