Triumvirat Mediterrani a l'Escala

La fira grecoromana del Triumvirat Mediterrani de l'Escala incorporarà noves recreacions i espectacles a la nova edició que es tanca aquest diumenge amb un munt d'activitats. Els actes s'han repartit més entre el MAC-Empúries i el nucli antic.

Recta final de les Fires i Festes de la Santa Creu de Figueres

Les Fires de Figueres s'acaben aquest cap de setmana. Entre els actes més destacats del dia d'avui hi ha la diada castellera (Plaça de l'ajuntament, diumenge, 11:30 h) i el Castell de Focs d'Artifici (Castell de Sant Ferran, diumenge, 22 h)

Consulta els actes més destacats de les Fires i Festes de la Santa Creu

Mercat de les herbes de ratafia a Santa Coloma

La cultura de la ratafia té avui una cita a Santa Coloma de Farners. El Mercat de les herbes de la ratafia proposa una sèrie d´activitats relaciones amb la producció d´aquest licor típic de la zona de la Selva, amb mercat de productes, xerrades i activitats per a tota la família.

Begur es vesteix de flors

La tercera edició de Begur en Flor, que acaba aquest diumenge ofereix un total de 35 espais de flors i art al llarg del nucli antic i de les cales de Sa Riera, Sa Tuna i Aiguafreda. L´esdeveniment inclou un programa paral·lel d´activitats per a tots els públics, que tindran lloc principalment entre dissabte i diumenge.

Nostaldisc a Sant Gregori

Sant Gregori acull aquest la segona edició del Nostaldisc, la fira del disc i del rock´n roll. L´esdeveniment comptarà, a més d´un mercat de vinils i altres objectes, amb les actuacions musicals de The Wilder Company, Grateful Blues o Xarim Aresté, i l´espectacle de titelles de Companyia La Finíssima

Bravatast a Empúriabrava

De les 12 del migdia a les 6 de la tarda a la plaça de les Palmeres-Club Nàutic d’Empuriabrava Bravatast, un tast de les cuines del món i mercat de productes locals.

Shopp Out a Girona

De les 10 del matí a les 8 del vespre a la Fundació Noguera celebració del Shopp Out amb la presència de primeres marques de moda i complements amb descomptes de fins al 70 per cent.

Spring Market a Girona

De les 10 del matí a les 9 de la nit al restaurant König de Font de l’Abat acull la fira Spring Market. A les 12 del migdia hi ha un concert vermut a càrrec de la cantautora gironina Glòria Gracés i, durant tot el dia, taller de polseres solidàries amb Jordi Rosich i Vanessa Nueda.