Un vol de la companyia Ryanair que anava de Leeds fins a l'aeroport de Girona va haver de fer un canvi en la seva ruta després de produir-se una emergència a dins l'aparell. Un passatger que hi viatjava va demanar assistència mèdica després de patir una indisposició a bord.

Això va provocar que inicialment la tripulació li fes les primeres assistències però després, vista la gravetat, el comandant d'aquest vol de la companyia Ryanair va decidir desviar-se de la ruta cap a l'aeroport de París-Beauvais quan sobrevolava la zona de Rouen, al nord de França.

L'avió va emetre l'emergència i posteriorment li van donar pista a l'aeroport francès. Un cop allà, el passatger, segons Ryanair, va poder ser atès pels serveis mèdics que ja l'esperaven a pista.

El vol de l'aerolínia irlandesa tenia prevista la seva arribada a l'aeroport de Vilobí d'Onyar a tres quarts de dotze del migdia.

Es dona el cas que en aquest avió que feia el trajecte Leeds - Girona hi anaven a bord un grup d'aficionats -un d'ells seria l'indisposat- al rugbi del Leeds Rhinos.

Es tracta d'un club esportiu de la mateixa ciutat anglesa des d'on es va enlairar aquest avió de la companyia irlandesa i que avui s'ha d'enfrontar als Dragons Catalans de Perpinyà. L'equip també va agafar un vol ahir al matí però en aquest cas entre Leeds i Perpinyà.

A les xarxes socials, en conèixer-se que hi anaven fans d'aquest club esportiu, diverses persones van emetre missatges de suport als passatgers pel retard i per la «sort» que només s'hagués tractat d'un tema mèdic.

L'avió va aterrar a París passades les deu del matí i llavors es va enlairar cap a Girona i a la una i vint minuts va aterrar a les instal·lacions de Vilobí d'Onyar. Des de Ryanair, van demanar disculpes pels fets i el retard ocasionat a la resta de passatgers.