Commoció i minut de silenci a Tordera per l'accident amb el castell inflable de Caldes de Malavella.

Una nena de sis anys va resultar morta i aquesta menor era de la població de Tordera. Aquest migdia a les dotze, l'ajuntament ha convocat un minut de silenci.

Es dóna el cas a més, que tres menors més dels ferits en l'accident de Caldes també són d'aquest punt del Maresme. Una d'elles la nena que es troba a l'UCI del Trueta.

A més, com ha explicat l'alcalde, Joan Carles Garcia la població ha decretat tres dies de dol. I a més, com que dijous és la festa petita de Tordera, la de l'aplec de Sant Ponç està previst suprimir les actuacions més festives com la cercavila dels Geganters i les sardanes.

L'ajuntament ha expressat també el seu condol a través de les xarxes socials. Aquí un dels seus tuits:

Família coneguda al municipi

La família de la menor difunta és coneguda al municipi i la població de Tordera es troba commocionada pels fets ocorreguts a Caldes de Malavella.

La difunta estudiava a l'escola Vedruna de Tordera. On avui s'hi ha desplaçat un equip d'atenció psicològica per atendre els companys de la menor. Aquest també ha anat fins a l'escola pública del poble perquè també hi estudien alguns dels menors afectats per l'accident.

L'alcalde de Tordera també ha fet un tuit sobre la tragèdia