El Consell Comarcal de la Garrotxa ha ampliat els servei de Consell Comarcal de la Garrotxatransport públic per tal de transportar gent dels pobles petits de la comarca al mercat dels dilluns d'Olot. Al mercat del dilluns, molts viatgers poden comprar el planter que necessiten pel conreu dels horts. També hi ha maquinària agrícola, instruments de ferreteria, fruita i roba.

Han activat una línia a la demanda que fa la línia entre Mieres, Santa Pau i Olot tots els dilluns al matí. Es tracta d'un servei que per fer-ne ús cal fer una reserva prèvia de plaça sobre la base de trucar a la Teisa. També han activat les línes Olot-Batet, Riudaura-Olot-Oix-Olot-Vall d'en Bas.

A més dels viatges al mercat del dilluns d'Olot, el Consell ha millorat l'autobús nocturn per als joves que surten de festa.

Novetats

Les novetats d'aquest any corresponen, per una banda, a l'autobús que el passat dissabte va unir l'estació d'autobusos d'Olot amb Sant Joan les Fonts, en motiu de les Festes del Roser d'aquesta localitat i el bus que oferirà servei durant la Festa Jove de la mateixa localitat.

Respecte al servei de dissabte passat a la nit, els responsables del Consell Comarcal de la Garrotxa destaquen els bons resultats d'utilització, amb un total de 173 usuaris que es van moure entre la capital de la comarca i el municipi de Sant Joan les Fonts.

Per una altra banda, aquest 2017 el municipi de Riudaura disposarà de dos nous serveis de Bus Nit, un per assistir a les festes de la Vall d'en Bas (dels seus diferents nuclis) i un altre programat per al proper mes de setembre, en motiu de la celebració de les Festes del Tura a Olot.

Festival Descampat

A aquests nous serveis puntuals de l'autobús de nit s'uneix el sol·licitat per l'Ajuntament de Santa Pau per cobrir el trajecte Olot-Santa Pau durant el festival musical Descampat, que es celebrarà el proper mes de juliol. L'objectiu de l'ens supramunicipal és donar més cobertura a serveis que tenen bona acollida.