La Costa Brava i el Pirineu es fan veure a Finlàndia i Noruega

Les presentacions als països nòrdics van reunir 62 agents de viatges i operadors, i 16 mitjans de comunicació

13.05.2017 | 00:35
Presentació a Hèlsinki de l´oferta enoturística de la Costa Brava.

Hèlsinki, a Finlàndia, i Oslo, a Noruega, van acollir de dilluns a dimecres un cicle de trobades comercials i presentacions promocionals de l'oferta turística gironina adreçada a seixanta-dos agents de viatges i operadors turístics nòrdics i setze mitjans de comunicació finesos i noruecs. L'acció a ser impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l'Agència Catalana de Turisme, i hi van participar catorze entitats i empreses gironines de la demarcació.

Dilluns es va dur a terme en un espai gastronòmic de Hèlsinki la presentació de l'oferta enoturística de la Costa Brava. Seguidament, es va oferir un sopar maridat de cuina catalana i vins de celler membres de la Ruta del Vi DO Empordà adreçat a vint-i dos prescriptors nòrdics i professionals del món de l'enogastronomia i els viatges.

Dimarts, al mateix espai s'hi va organitzar una presentació de l'oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona dirigida a vint-i-sis agents i operadors de viatge i cinc periodistes finesos. Posteriorment, va tenir lloc un workshop entre nou entitats i empreses turístiques gironines, i agents i operadors turístics.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema