Campelles rebutja la bandera espanyola

15.05.2017 | 10:12

Davant la sentència que obliga a posar la bandera estatal a l'ajuntament de Campelles, el consistori va celebrar dissabte un acte de rebuig contra la decisió de l'Estat espanyol.

Des de fa tres dies, la façana de l'ajuntament, a banda de la bandera espanyola, s'hi ha col·locat l'estelada acompanyada d'un cartell on es llegeix el següent: «La bandera estatal penja a aquest ajuntament per imperatiu legal i en compliment d'una sentència i en contra de la nostra voluntat».

Cutrina continua

Aquesta acció de rebuig va servir perquè el primer tinent d'alcalde del consistori, Ramon Cutrina, manifestés la voluntat de seguir formant part de l'equip de govern d'ERC a Campelles, després que el passat dimecres presentés una instància genèrica renunciant a la seva carta de regidor per «l'obligació» de penjar la bandera espanyola. L'acte de dissabte va comptar amb la presència de la diputada al congrés dels diputats Teresa Jordà, qui va catalogar la sentència com «una reiterada forma de maltractament de l'Estat». «Ens poden amenaçar i fer el que creguin però això es una batalla democràtica i el dret a vot ningú el pot manllevar ni ens el manllevarà», va concloure.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema