Situen Ca l'Enric entre els 50 millors restaurants d'Europa

El restaurant de Jordi i Isabel Juncà es col·loca en el lloc 44 de la llista de l'OAD, just per darrere l'Arzak - El Celler de Can Roca ocupa el 15è lloc d'aquest rànquing

16.05.2017 | 00:35
Jordi i Isabel Juncà en una imatge d´arxiu

El restaurant Ca l´Enric de La Vall de Bianya ha estat escollit com un dels 100 millors establiments de tot Europa. Dirigit per la família Juncà, el restaurant ocupa la posició número 44 de la prestigiosa llista elaborada per la OAD (Opinionated About Dining), just per darrere de l'Arzak. El rànquing es va fer públic en una gala celebrada a La Maison Blanche, a París. Aquesta llista va ser creada pel nord-americà Steve Plotnicki com a alternativa a les guies gastronòmiques.

És la primera vegada que el restaurant garrotxí forma part d´aquest rànquing en el qual hi apareixen el restaurant gironí El Celler de Can Roca, ocupant la quinzena posició; el Sant Pau de Carme Ruscalleda (Sant Pol de Mar); el Disfrutar d´Oriol Castro i Eduard Xatruch o l'Àbac de Jordi Cruz (Barcelona).

El podi d´aquesta prestigiosa llista gastronòmica l´encapçalen: L´Arpège d´Alain Passard (París, França) en primera posició; el Schauenstein Schloss d´Andreas Caminada (Fürstenau, Suiza) en segon lloc; i el Fäviken de Magnus Nilsson (Järpen, Suecia) en tercera posició.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema