La Guàrdia Civil de Girona treu 261 armes a subhasta

Estaran exposades a la Comandància de Girona entre el 2 i el 9 de juny i l'acte se celebrarà el 12 de juny

16.05.2017 | 10:45

La Guàrdia Civil traurà a subhasta 261 armes a Girona. Estaran exposades a la comandància entre els pròximes dies 2 i 9 de juny de nou a una del migdia. I l'acte es farà el dia 12 de juny a les dependències del cos policial que es troben al carrer Emili Grahit.

Els lots d'armes a subhastar consten de 208 escopetes, 16 pistoles, 21 carrabines, cinc rifles, 10 revòlvers i un fusell anestèsic que sumen un total de 261 armes.

Els participants han de comptar amb la llicència d'armes corresponent. La subhasta es farà el dilluns 12 de juny i serà amb la modalitat de plec tancat. El sistema de pagament per sobre tancat obliga els compradors a posar en un sobre el preu que estan disposats a pagar juntament amb el comprovant que han pagat a Hisenda el 25 per cent del preu que posin a l'arma.

Cal destacar que bona part de les armes que la Guàrdia Civil treu a subhasta han sigut entregades pels seus propietaris quan els ha caducat la llicència o bé les van deixar en dipòsit durant un any passat el qual, i sense que hi hagués una reclamació, han pogut ser incorporades als diferents lots. També es pot trobar alguna peça que prové d'algun afer judicial.

Les armes que es quedin sense comprador, passat el temps corresponent, es destruiran. Les característiques, preu de licitació, plec de condicions o altres dades, es troben a la comandància.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema