El Govern oficialitza el tancament de l'escola de Sant Miquel de Campmajor

La previsió de la demanda d'escolarització comporta revisar, en determinats municipis, l'oferta de places escolars públiques

16.05.2017 | 18:55
El Govern oficialitza el tancament de l'escola de Sant Miquel de Campmajor

El Govern ha donat llum verd a l´actualització de la programació de l´oferta educativa. Concretament, amb la supressió de l´Escola Roqueta – ZER Les Goges de Sant Miquel de Campmajor (Pla de l´Estany) i de l´Escola Camp Crusat – ZER Vall de l´Aranyó d´El Cogul (Garrigues) amb efectes de la fi del curs escolar 2015-2016, tot i que l'Executiu ho ha aprovat aquest dimarts. L'objectiu d'aquesta actualització és adaptar els recursos a les necessitats educatives. La previsió de la demanda d´escolarització comporta revisar, en determinats municipis, l'oferta de places escolars públiques per respondre millor a les necessitats educatives.

En aquest sentit, l´Estatut d´autonomia de Catalunya preveu que correspon a la Generalitat la competència exclusiva per a la creació, el desenvolupament organitzatiu i el règim dels centres públics. També la Llei 12/2009, del 10 de juliol, d'educació, atribueix al Govern, en el marc de la programació educativa, crear i suprimir centres educatius públics.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema