Tres persones van resultat ferides ahir de matinada en un incendiUn dels ferits va ser víctima de les flames ja que va patir cremades de segon i tercer grau a un 12% del cos. Per aquest motiu, el SEM el va traslladar amb una ambulància a l'hospital de la Vall d'Hebron, on va ingressar a la seva Unitat de Cremats. Les altres dues persones ferides van patir una intoxicació per inhalació de fum.

L'incendi es va declarar pels volts d'un quart de tres de la matinada en una casa de dues plantes situada al número 13 del carrer del Clot de Cassà de la Selva. Un veí va alertar de l'incendi i ràpidament es van mobilitzar els Bombers, el SEM, la Policia Local de Cassà de la Selva i el SEM.

Les flames van cremar tota una habitació, que és el punt on va començar l'incendi, i la resta de l'habitatge va quedar molt afectada pel fum. Ràpidament, el SEM va atendre els ferits, un dels quals es trobava a l'habitació on va començar l'incendi. Aquest és qui va patir més les conseqüències de les flames ja que el foc li va provocar cremades de segon i tercer grau al 12% del cos. Es tracta d'un home de 56 anys que va ingressar a la Vall d'Hebron. Les altres dues persones que també eren a l'immoble van patir una intoxicació per inhalació de fum. Una d'elles, una dona de 41 anys, va ser traslladada a l'hospital de Palamós ferida de poca gravetat. I un home de 42 anys, que va patir una intoxicació de caràcter lleu, ja va ser donada d'alta pel SEM al mateix lloc dels fets.

La Policia Local de Cassà s'ha fet càrrec de la investigació i, segons les primeres hipòtesis, s'apunta que una burilla mal apagada podria haver calat foc en un matalàs, el qual després es va incendiar i va acabar provocant l'incendi i els ferits.