Diari de Girona estrena un nou canal de comunicació amb els seus lectors a través del popular servei de missatgeria WhatsApp, mitjançant el qual aquest diari enviarà les notícies locals més importants del dia.

El canal d'alertes arrencarà dimecres que ve 24 de maig. Els lectors interessats a rebre les novetats informatives en el seu telèfon mòbil poden inscriure's de forma completament gratuïta.

Amb aquest nou servei volem fer pas més en la relació amb els nostres lectors, apropant-los l'actualitat de les comarques gironines de forma còmoda i immediata.

Tots els lectors es poden inscriure gratuïtament en el servei de WhatsApp guardant el número de Diari de Girona en els seus contactes -628 81 83 78- i enviant un missatge per WhatsApp que inclogui nom i cognoms. En un període inferior a 72 hores rebran missatge de benvinguda. A partir del dimecres 24 de maig aquest servei s'engegarà amb l'enviament de sol dos missatges al dia, tret que l'actualitat demandi augmentar aquesta xifra. Inicialment, aquest servei funcionarà de dilluns a divendres.

Les dades de les persones que s'inscriguin a aquest canal de WhatsApp estaran sempre a resguard de la Llei de Protecció de Dades i podran donar-se de baixa d'aquest servei en qualsevol moment. Amb un simple missatge al número de telèfon 628 81 83 78 i la paraula «BAIXA» es tramitarà la petició i deixarà de rebre les notificacions.

Servei innovador

Aquest servei de WhatsApp constitueix dins del sector de la comunicació a l'Estat, una innovadora iniciativa d'Editorial Premsa Ibérica, grup al que pertany Diari de Girona.

Espanya és l'estat europeu en el que més s'utilitza WhatsApp i l'ús del servei de missatgeria per llegir i compartir notícies està creixent entre els ciutadans. De fet, només Facebook el supera com a font per accedir a les notícies, segons un estudi realitzat per la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència. El 98% dels usuaris espanyols de móbils intel·ligents l´usa com a servei de missatgeria. Al món, només s´utilitza més a Sudàfrica, Singapur i Hong Kong. El telèfon mòbil i WhatsApp conformen ja elements habituals en la vida diària dels ciutadans com a mitjà per conèixer de manera ràpida el que passa en el seu entorn. Amb aquesta iniciativa, Diari de Girona suma un nou mitjà per apropar-se encara més als lectors i aproximar-los les novetats de l'actualitat diària.

Passos per inscriure´s al servei

  • Donar-se d'alta en el nou servei de WhatsApp de Diari de Girona és molt senzill seguint aquestes tres indicacions:
  • Afegeix el número de telèfon 628 81 83 78 a l'agenda de contactes del teu telèfon mòbil amb el nom que més t'agradi (per exemple, Diari de Girona WhatsApp). Les teves dades sempre estaran a resguard sota la Llei de Protecció de Dades.
  • Envia un missatge per WhatsApp al número ja guardat, indicant el teu nom i cognoms. Rebràs al llarg de les següents 72 hores un missatge de benvinguda per confirmar que ja ets membre
  • No saturarem la teva WhatsApp. De dilluns a divendres, rebràs cada dia dos alertes informatives, tret que l'actualitat requereixi augmentar aquesta xifra