Trenta agents de viatges, dos-cents trenta socis del Wine&Business Club de França i sis periodistes francesos, van assistir dijous a una jornada de promoció de la Costa Brava i Pirineu de Girona, que va tenir lloc en un cèntric hotel de París.

La jornada va iniciar-se amb l'organització de dos dinars networking temàtics. D'una banda, va tenir lloc la trobada professional entre sis membres del Club de Màrqueting Unique Premium del Patronat de Turisme i deu agents de viatge especialitzats en viatges d'alta gama. Simultàniament, es van reunir sis membres del Costa Brava Girona Convention Bureau amb onze agents de viatge de negocis i representants d'empreses organitzadores d'esdeveniments corporatius . Éric Fréchon, cuiner amb tres estrelles Michelin, que va ser l'encarregat d'elaborar l'àpat maridat amb vins de la Ruta del Vi DO Empordà.

Xerrada de Joan Roca

A la tarda, va tenir lloc la conferència titulada «La Costa Brava a Catalunya, terra d'innovació i talent» a càrrec de Joan Roca, copropietari del restaurant El Celler de Can Roca de Girona, i Juan Manuel Sevillano, gerent de la Fundació Gala-Salvador Dalí.

Seguidament a la conferència, es va oferir una degustació de vins de tres cellers de la Ruta del Vi DO Empordà -Castell de Peralada, Espelt Viticultors i Celler Martín Faixó- i tres productes amb segell agroalimentari de qualitat, Girona Excel·lent -anxoves de l'Escala, foie gras Collverd i Oli de Pau- a càrrec del sommelier Rafael Sabadí per a més de dos-cents participants.

La jornada va concloure amb la celebració del sopar degustació del Wine&Business Club, elaborat per Éric Fréchon i maridat amb vins de celler membres de la Ruta del Vi DO Empordà. Hi van assistir cent seixanta convidats, entre els quals es trobaven membres del club, operadors i agents de viatge especialitzats en enogastronomia, empresaris del sector turístic i enològic, i premsa especialitzada.