París acull una jornada de promoció de l'enogastronomia gironina

Trenta agents de viatges i 230 socis del Wine&Business Club de França van conèixer el Pirineu i la Costa Brava

20.05.2017 | 01:05
Els vins de la DO Empordà, dijous a punt per a la degustació.

Trenta agents de viatges, dos-cents trenta socis del Wine&Business Club de França i sis periodistes francesos, van assistir dijous a una jornada de promoció de la Costa Brava i Pirineu de Girona, que va tenir lloc en un cèntric hotel de París.

La jornada va iniciar-se amb l'organització de dos dinars networking temàtics. D'una banda, va tenir lloc la trobada professional entre sis membres del Club de Màrqueting Unique Premium del Patronat de Turisme i deu agents de viatge especialitzats en viatges d'alta gama. Simultàniament, es van reunir sis membres del Costa Brava Girona Convention Bureau amb onze agents de viatge de negocis i representants d'empreses organitzadores d'esdeveniments corporatius . Éric Fréchon, cuiner amb tres estrelles Michelin, que va ser l'encarregat d'elaborar l'àpat maridat amb vins de la Ruta del Vi DO Empordà.


Xerrada de Joan Roca

A la tarda, va tenir lloc la conferència titulada «La Costa Brava a Catalunya, terra d'innovació i talent» a càrrec de Joan Roca, copropietari del restaurant El Celler de Can Roca de Girona, i Juan Manuel Sevillano, gerent de la Fundació Gala-Salvador Dalí.

Seguidament a la conferència, es va oferir una degustació de vins de tres cellers de la Ruta del Vi DO Empordà –Castell de Peralada, Espelt Viticultors i Celler Martín Faixó– i tres productes amb segell agroalimentari de qualitat, Girona Excel·lent –anxoves de l'Escala, foie gras Collverd i Oli de Pau– a càrrec del sommelier Rafael Sabadí per a més de dos-cents participants.

La jornada va concloure amb la celebració del sopar degustació del Wine&Business Club, elaborat per Éric Fréchon i maridat amb vins de celler membres de la Ruta del Vi DO Empordà. Hi van assistir cent seixanta convidats, entre els quals es trobaven membres del club, operadors i agents de viatge especialitzats en enogastronomia, empresaris del sector turístic i enològic, i premsa especialitzada.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Comarques

En marxa les obres de millora de la pista de l'Aeroport de Girona
En marxa les obres de millora de la pista de l'Aeroport de Girona

En marxa les obres de millora de la pista de l'Aeroport de Girona

La primera intervenció, pressupostada en 7 milions i que se centrarà a refer el paviment de la...

Dos imputats per homicidi imprudent greu pel cas de la nena ofegada a Ripoll

Dos imputats per homicidi imprudent greu pel cas de la nena ofegada a Ripoll

Els Mossos acusen la monitora - socorrista que vigilava la piscina en el moment dels fets i el...

Solius celebra la Festa Major amb la Cobla Ciutat de Girona

Solius celebra la Festa Major amb la Cobla Ciutat de Girona

Coincidint amb la proximitat de la festivitat de Sant Baldiri, Solius va celebrar ahir la seva...

Pontós celebra la Fira del xai i la llana amb una desena d´activitats

Pontós celebra la Fira del xai i la llana amb una desena d´activitats

El municipi de Pontós va celebrar ahir la Fira del xai i de la llana amb una desena d'activitats....

Karmele Marchante, primera artista confirmada del Correvarans de Llagostera

Karmele Marchante, primera artista confirmada del Correvarans de Llagostera

L'acte d'inauguració també comptarà amb la presència de la Mega Pubilla

La gastronomia pren els carrers i places de Banyoles

La gastronomia pren els carrers i places de Banyoles

El municipi de Banyoles ha celebrat aquest cap de setmana la quarta edició del Gartstròmia, amb...

Enllaços recomanats: Premis cinema