París acull una jornada de promoció de l'enogastronomia gironina

Trenta agents de viatges i 230 socis del Wine&Business Club de França van conèixer el Pirineu i la Costa Brava

20.05.2017 | 01:05
Els vins de la DO Empordà, dijous a punt per a la degustació.

Trenta agents de viatges, dos-cents trenta socis del Wine&Business Club de França i sis periodistes francesos, van assistir dijous a una jornada de promoció de la Costa Brava i Pirineu de Girona, que va tenir lloc en un cèntric hotel de París.

La jornada va iniciar-se amb l'organització de dos dinars networking temàtics. D'una banda, va tenir lloc la trobada professional entre sis membres del Club de Màrqueting Unique Premium del Patronat de Turisme i deu agents de viatge especialitzats en viatges d'alta gama. Simultàniament, es van reunir sis membres del Costa Brava Girona Convention Bureau amb onze agents de viatge de negocis i representants d'empreses organitzadores d'esdeveniments corporatius . Éric Fréchon, cuiner amb tres estrelles Michelin, que va ser l'encarregat d'elaborar l'àpat maridat amb vins de la Ruta del Vi DO Empordà.


Xerrada de Joan Roca

A la tarda, va tenir lloc la conferència titulada «La Costa Brava a Catalunya, terra d'innovació i talent» a càrrec de Joan Roca, copropietari del restaurant El Celler de Can Roca de Girona, i Juan Manuel Sevillano, gerent de la Fundació Gala-Salvador Dalí.

Seguidament a la conferència, es va oferir una degustació de vins de tres cellers de la Ruta del Vi DO Empordà –Castell de Peralada, Espelt Viticultors i Celler Martín Faixó– i tres productes amb segell agroalimentari de qualitat, Girona Excel·lent –anxoves de l'Escala, foie gras Collverd i Oli de Pau– a càrrec del sommelier Rafael Sabadí per a més de dos-cents participants.

La jornada va concloure amb la celebració del sopar degustació del Wine&Business Club, elaborat per Éric Fréchon i maridat amb vins de celler membres de la Ruta del Vi DO Empordà. Hi van assistir cent seixanta convidats, entre els quals es trobaven membres del club, operadors i agents de viatge especialitzats en enogastronomia, empresaris del sector turístic i enològic, i premsa especialitzada.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Comarques

Mohamed Aallaa arriba a Ripoll després que el jutge l´hagi deixat en llibertat provisional

Mohamed Aallaa arriba a Ripoll després que el jutge l´hagi deixat en llibertat provisional

Si bé el vehicle anava al seu nom, ha quedat acreditat que el "propietari real i qui disposa del...

La Unitat de Diabetis, Endocrinologia i Nutrició de Girona compleix 20 anys

La Unitat de Diabetis, Endocrinologia i Nutrició de Girona compleix 20 anys

El model d'atenció d'aquest servei sanitari ha reduït un 80% les derivacions a l'especialista i...

Ripoll s´uneix per promoure la cohesió social i evitar brots xenòfobs

Ripoll s´uneix per promoure la cohesió social i evitar brots xenòfobs

Veïns i entitats es mostren a favor de tornar a normalitat i "reconduir la convivència pacífica" -...

«Com pot ser Younes? ... no he vist mai a ningú tan responsable com tu»

«Com pot ser Younes? ... no he vist mai a ningú tan responsable com tu»

La colpidora carta d'una educadora de Ripoll que s'ha fet viral a les xarxes

La policia confirma que l´imam de Ripoll va morir en l´explosió d´Alcanar

La policia confirma que l´imam de Ripoll va morir en l´explosió d´Alcanar

Segons les autoritats belgues el presumpte cervell dels atemptats de Barcelona i Cambrils va...

Enllaços recomanats: Premis cinema