Diari de Girona estrena un nou canal de comunicació amb els seus lectors a través del popular servei de missatgeria WhatsApp, mitjançant el qual aquest diari enviarà les notícies locals més importants del dia.

El canal d´alertes arrencarà dimecres que ve, 24 de maig. Els lectors interessats a rebre les novetats informatives al seu telèfon mòbil poden inscriure´s des d´avui mateix de forma completament gratuïta. Amb aquest nou servei volem fer pas més en la relació amb els nostres lectors, apropant-los l´actualitat de les comarques gironines de forma còmoda i immediata.

Des d´avui mateix, tots els lectors es poden inscriure gratuïtament en el servei de WhatsApp guardant el número de Diari de Girona en els seus contactes -628 81 83 78- i enviant un missatge per WhatsApp que inclogui nom i cognoms. En un període inferior a 72 hores rebran missatge de benvinguda. A partir del dimecres 24 de maig, aquest servei s´engegarà amb l´enviament d´un màxim de dos missatges al dia, tret que l'actualitat demani augmentar aquesta xifra. Inicialment, aquest servei funcionarà de dilluns a divendres.

Les dades de les persones que s´inscriguin en aquest canal de WhatsApp estaran sempre a resguard de la Llei de Protecció de Dades i els usuaris podran donar-se de baixa d´aquest servei en qualsevol moment. Amb un simple missatge al número de telèfon 628 81 83 78 i la paraula «BAIXA» es tramitarà la petició i es deixarà de rebre les notificacions.

Servei innovador

Aquest servei de WhatsApp que es presenta avui i es posarà en funcionament la setmana vinent constitueix, en del sector de la comunicació a l'Estat, una innovadora iniciativa d'Editorial Prensa Ibérica, grup al qual pertany Diari de Girona.

Espanya és l´Estat europeu en què més s'utilitza WhatsApp i l´ús del servei de missatgeria per llegir i compartir notícies està creixent entre els usuaris.

De fet, només Facebook el supera com a font per accedir a les notícies, segons un estudi realitzat per la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència.

El 98% dels usuaris espanyols de telèfons mòbils intel·ligents l´utilitzen com a servei de missatgeria. Al món, només s´utilitza més a Sud-àfrica, Singapur i Hong Kong. El telèfon mòbil i WhatsApp conformen ja elements habituals en la vida diària de les persones com a mitjà per conèixer de manera ràpida allò que passa en el seu entorn.

Amb aquesta iniciativa, Diari de Girona incorpora a la seva oferta un nou canal d´informació amb l´objectiu d´apropar-se encara més als lectors i de posar-los a l´abast les novetats de l´actualitat diària.