Els Mossos d'Esquadra han detingut un home acusat d'assaltar quatre benzineres de l'Alt Empordà i provar-ho una altra del Gironès. L'atracador estava a Sant Gregori i va ser detingut quan anava a recollir el cotxe, que havia amagat a prop de l'establiment. Per intimidar els treballadors, portava armes blanques com destrals o ganivets. Es calcula que s'hauria emportat en total 1.615 euros amb els assalts que va poder perpetrar. Té 51 anys i després de declarar davant del jutge va quedar en llibertat amb càrrecs.

El primer dels cops va ser el 26 gener a Fortià, on va obtenir 900 euros, el botí més gran. L'home va entrar a una benzinera i va amenaçar la treballadora amb un ganivet per acabar emportant-se els diners de la caixa.

El segon atracament va ser a Pedret i Marzà el dia 2 d'abril i va utilitzar el mateix procediment que la primera vegada. No obstant això, en aquesta ocasió es va emportar 350 euros. El tercer assalt va ser uns dies més tard, el dia 13 de maig. En aquesta ocasió, la benzinera estava situada a Torroella de Fluvià i es va emportar 225 euros. Gràcies a les declaracions d'una treballadora, els Mossos ràpidament van poder-lo connectar amb els casos anteriors. El quart cop va ser el 13 de maig, en el mateix establiment de Fortià de la primera vegada. No obstant això, en aquesta ocasió va canviar el ganivet i va utilitzar una destral per a intimidar i aconseguir 140 euros. Finalment, en l'últim intent va anar a una benzinera de Sant Gregori on va ser descobert. El lladre va fugir corrents i amb el passamuntanyes posat. En aquell moment, els Mossos van muntar un dispositiu al voltant del seu vehicle i el van poder detenir quan hi va tornar.