Una tumultuosa baralla en una zona d'oci nocturn coneguda com La Felipa de Cadaqués a les sis de la matinada de dissabte va acabar amb un jove detingut per agredir d'un cop de peu a la cara un agent de la Policia Local. Tot plegat va passar la matinada de dissabte, quan un grup de joves es va començar a barallar al carrer Miquel Rosset.

Arran de la discussió, una patrulla de la Policia Local de Cadaqués es va presentar a la zona i va ser aleshores quan a la baralla s'hi van sumar una desena de persones més. Tot i que els agents van intentar posar calma, al final van haver de demanar reforços als Mossos, en veure que un dels joves va agredir un dels agents d'un cop de peu a la cara. El detingut, que té coneixements de karate, va fracturar el pòmul i ferir greument l'ull del policia.

Al final, els Mossos van intervenir i es van emportar detingut el jove, acusat d'un delicte d'atemptat contra un agent de l'autoritat. La policia es va emportar les imatges d'una càmera de seguretat d'un restaurant de la zona per poder investigar els fets, a més d'identificar els autors de la baralla. Els fets han provocat la reacció de l'Ajuntament de Cadaqués, que ha decidit personar-se com a acusació particular contra el jove que va agredir el policia. El seu alcalde, Josep Lloret, va exposar que «és inadmissible» i va desitjar una ràpida recuperació a l'agent ferit.

Lloret també va confirmar que ja han demanat i obtingut el permís per poder instal·lar tres càmeres de seguretat en aquesta zona d'oci de Cadaqués. El batlle, però, va reclamar més presència dels Mossos. «Som conscients del dèficit de personal que tenen, però volem més vigilància sobretot a l'estiu», va demanar Lloret.

Més incidents

Es dona la circumstància que a la zona de La Felipa -on es concentren la majoria de bars d'oci nocturn de Cadaqués- es va produir un altre incident la matinada de diumenge. En aquest cas es tracta d'un apunyalament a un home per part d'un conegut seu. La víctima i l'agressor, tots dos de nacionalitat boliviana, s'estaven discutint fins que un d'ells va clavar un ganivet a l'espatlla de l'altre. En el moment dels fets tant un com l'altre estaven en estat etílic. L'agressor va ser detingut pels Mossos.